Hvorfor, deilige damer, hvorfor?

Joda, jeg er ofte oppgitt over menn (og kvinner) som ser på videoer av halvnakne kvinner, som kjøper produkter markedsført av nakne kvinner, og forbanner ofte industrien som bruker kvinnekroppen som et middel for å selge produktene sine. Men det kanskje merkeligste av alt, den gruppen jeg forstår minst av alt; er kvinnene selv! Pene, strøkne damer som stiller opp halvnakne eller nakne over en lav sko! Så jeg spør alle damer som lever av skjønnheten sin, som poserer, spiller på sex, viser frem kroppene sine nesten- eller helt uten klær, hva gir det dere?

Er det å bli begjært den ultimate bekreftelse?

Er det bekreftelsen det går på? Bekreftelsen i å vite at andre mennesker ser dere som vakre og sexy? En personlig bekreftelse på at dere er gode nok; at menn vil ha dere, at dere er begjært? Alle ønsker å bli begjært, også menn, men hvorfor i all verden er dette det viktigste av alt?
Hvorfor vil smellvakre, flotte damer tiltrekke seg seksuell endimensjonal oppmerksomhet for utseendet sitt? Jeg kjenner flere som er lever av utseendet sitt, men de er da like fullt morsomme, smarte og kule, som vakre? Hvorfor kan ikke det å være vakker være sekundært, en bonus i tillegg til å være smart, hardtarbeidende, og samfunnsengasjert? Har det noe med samfunnet vil lever i? At hvis man har et vakkert ytre, som folk finner tiltrekkende, så skal man liksom alltid prioritere det, bla. ved å tjene penger på det? Hva skjer med integriteten og selvbildet til et menneske når det blir et overdrevent fokus på det ytre? Og hva da når man blir gammel, hva har man som smellvakker igjen da? Skjønnheten er jo så flyktig, og i følge meg, så ubetydelig! Hva betyr egentlig et vakkert ansikt eller en sexy kropp i den store sammenhengen?

Deilige damers samfunnsansvar.

Nei, jeg er ikke sjalu. Og jeg anerkjenner at kvinnene er ekstremt vakre og flotte, men jeg tror at det er andre ting ved dem som mennesker, som kvinner, som er vel så bra, kanskje bedre! Personlige egenskaper og evner som stikker dypere enn overflaten, som kanskje hadde vært viktigere og riktigere å fokusere på for samfunnet vi lever i, og for de vakre damene selv.
Vakre, flotte damer, har dere like høy moral som oss andre? Ser dere dere selv som rollemodeller for unge jenter, og ser dere at dere bidrar til et overdrevet fokus på sex og kropp, som gjør at mange jenter tror de har defekte underliv og feite kropper? Tenker dere noen gang over hvilke verdier dere representerer, og er dette i såfall noe dere velger å erstatte med en profesjonalitet/kynisme?

Kommentarer er stengt.